Iščemo novega sodelavca!

Iščemo mladega, zanesljivega sodelavca ali sodelavko, da se pridruži ekipi treh v našem podjetju, ki se ukvarja s ponujanjem spletnih gostovanj, sistemsko administracijo ter vzdrževanjem omrežij. Delo se izvaja v Celju, na sedežu podjetja, v rednem delovnem času od 8:00 do 16:00. Opis dela:- skrb za stranke in tehnično podporo na Linux ... إقرأ المزيد »

19th Mar 2015
Napadi na Jooml-a in Wordpress strani

Zaradi izjemno povečanih napadov na spletne strani narejene v Joomli ali Wordpressu danes beležimo večjo obremenjenost nekaterih strežnikov, zaradi česar lahko pride do občasne nedosegljivosti nekaterih spletnih strani. Gre za t.i. brute force napad na spletne strani narejene na podlagi omenjenih skript, kjer napadalec skuša pridobiti ... إقرأ المزيد »

26th Aug 2013
Novosti - julij 2013

Letošnjo pomlad smo trdo delali in vam ob začetku poletja pripravili kar nekaj novosti. Nova spletna stran Gigaplanet.siS 1.7.2013 smo zagnali novo, uporabnikom bolj prijazno spletno stran www.gigaplanet.si, novo preobleko je dobil tudi vmesnik uporabniških strani, ki so sedaj bolj pregledne, lažje pa je tudi oddajanje ... إقرأ المزيد »

30th Jun 2013
Napaka na strežniku

Pozdravljeni,danes se je na enem izmed naših strežnikov na katerem gostujete (bart.gigastreznik.net) pojavila napaka na e-poštnem strežniku, napaka je bila odpravljena 21.11.2012 ob 13:19 in e-pošta sedaj zopet deluje normalno. V vmesnem času se je lahko zgodilo, da nekatera sporočila, ki ste jih poslali niso bila dostavljena prejemnikom, ... إقرأ المزيد »

21st Nov 2012
Za vas smo razpolovili cene..

V novem letu smo postali še boljši. Danes smo za vas razpolovili cene vseh paketov spletnega gostovanja, sedaj z nami gostujete že od 1,25 € na mesec. Nove cene veljajo za vse nove naročnike, ter tudi za obstoječe naročnike ob naslednjem podaljšanju svojega gostovanja.   Hvala ker nam zaupate, želimo vam uspešno leto 2011! Ekipa ... إقرأ المزيد »

14th Jan 2011
Nove cene 10G paketa...

Z današnjim dnem smo znižali cene za zakup 10G paketa spletnega gostovanja, ki je od zdaj na voljo že od 9 € mesečno naprej. Preverite ponudbo tukaj.

1st Dec 2010
Še cenejši, za še bolj nenasitne!

Nenasitno spletno gostovanje je odslej še cenejše. Do 31.12.2010 lahko vsi novi naročniki koristite 15% popust pri enoletnem predplačilu za zakup 1G in 5G paketov spletnega gostovanja.

Promocijska koda za popust je: nenasitnez

Lep pozdrav,

Ekipa Gigaplanet.si

11th Nov 2010
Gigaplanet.si od danes še boljši

Z veseljem vas obveščamo, da je Gigaplanet.si od slej še bolj po meri nenasitnih. Od danes naprej vsem novim in tudi obstoječim naročnikom ponujamo neomejen mesečni prenos podatkov pri vseh naročniških paketih spletnega gostovanja.

Ekipa Gigaplanet.si

 

6th May 2010
Ponudba za vse...

Od danes naprej je naša spletna stran www.gigaplanet.si odprta za vse. Oglejte si našo ponudbo, veselimo se sodelovanja z vami!

18th Feb 2010

Powered by WHMCompleteSolution